2017

Το Δείπνο της Άνοιξης 2017
Όλη η Γειτονιά στο Πόδι
Τόπος: Αλεξάνδρου Σβώλου
Μέρα: Παρασκευή 23 Ιουνίου
Ώρα: 20.00 μ.μ.

Το Δείπνο της Άνοιξης επιστρέφει για τέταρτη χρονιά στην Γειτονιά της Αλεξάνδρου Σβώλου. Την Παρασκευή 23 Ιουνίου όλη η Γειτονιά θα είναι στο πόδι!
Από το πρωί μαγειρεύουμε, απομακρύνουμε το παρκαρισμένο μας αυτοκίνητο και στολίζουμε τα μπαλκόνια μας και τον δρόμο με μπαλόνια και κορδέλες. Καλούμε τους Γείτονές και τους συγκατοίκους μας να συμμετάσχουν, κατεβαίνουμε με την καρέκλα μας και γιατί όχι και με το τραπεζάκι μας, και στρώνουμε όλοι μαζί ένα μεγάλο Τραπέζι για να απολαύσουμε το περίφημο Δείπνο μας, που θα ξεκινήσει στις 20.00 και θα τελειώσει στις 00.00.

Στην διοργάνωση μας φέτος συμμετέχουν ενθουσιωδώς, τα σχολεία της Γειτονιάς που ετοίμασαν την φετινή τους έκθεση ζωγραφικής, η Δημοτική Βιβλιοθήκη, καλλιτεχνικές ομάδες και συλλογικότητες της πόλης, ενώ το ενδιαφέρον από τους κατοίκους και τα μαγαζιά της Γειτονιάς, που συμμετέχουν στην φετινή μας συμμαχία, μεγαλώνει μέρα με την μέρα. Το φετινό «μενού» περιλαμβάνει μουσικά σχήματα, παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους, εικαστικές παρεμβάσεις από ομάδες καλλιτεχνών και άλλες μικρές ευφάνταστες εκπλήξεις, σε όλο το μήκος της Αλεξάνδρου Σβώλου. Σας καλούμε λοιπόν να κατεβείτε από το διαμέρισμα σας και να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι.
Σε αυτή την Γειτονιά, χωράμε όλοι! διάβασε περισσότερα

Απολογιστικό – Ευχαριστίες, Το Δείπνο της Άνοιξης 2017